Monday, December 7, 2009

Karut kot.





Seronoknya jadi budak.
nak makan nangis
nak tido nangis
nak main nangis
salah sikit nangis

tapi tader orang menyampah pon

agak-gak kalo aku meraung tiba-tiba nih ada orang datang lempang tak?
Tak boleh ke orang besar nak  nangis sajer-sajer. bukan sedih. tapi saja 'cuci' mata. boleh kot kan.





rasa hati tak tenang la. tak tahu kenapa.
hermmm




#year end sale dah lama start tapi aku fobia nak pegi mall tym poket kering macam ni. takut kena sawan tarik. ape ke benda sawan tarik pon tahu. pandai sebut je. sawan barbie tu tahu la huhuhu


#Oh ya, sebelum terlupa. aku baru jer tau pasal insiden kereta hempap student kat KBMall tu dari Metro tadi. Tak sempat dengar berita. Takziah kepada keluarga mangsa. Kecut perut aku.dah lah sekarang baru nak asah balik driving skill. dah lama sangat tinggal.
Ingat! Lalai sesaat membawa padah
Semoga kita dijauhkan dari segala kecelakaan.
Amin.

15 comments:

greenhall said...

amin.
beli life insuran beb! kalo kena lempang dgn parents student pun, ada gak back up. haha

ain nia said...

betol..skrg tgh sale tp xleh pegi sbb dedaun kering je ade..wahaha..

psl berita tu..td sempat tgk separuh je..so xtau ape yg tejadi sebenarnye..kat mane2 saje blh excdnt..dlm mall pon boleh..mintak di jauh kan..

eh..pnjg pule ;P

lynn-the gudigudigurl said...

greenhall:
nanti bila pegang duit sendiri sok. tu menda pertama nak buat.
ahaha

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

innalillah~

hurm..

s.c.h.u.l.t said...

kan? ah marilah jadi budak2.. T_____T

the KB mall story sangat scary.

zue anak sudin said...

yeap, pasal kb mall tu. 4 org student kena hempap. 3 org cedera, 1 meninggal kan? innalillah.. sian dorang. driver kete tu tak dpt lg kan? hurrrmm.. tp, mmg dahsyat la.

jd budak mmg best. sentiasa ade org faham. kan3?? =)

Aida Manap said...

KB Mall insiden tu sangat ngeri ok! So, note to myself, kalau takde sebab silalah duduk di rumah baca buku cerita sahaja..insyaallah selamat! Kalau tak pun ketebalan kanta kaca mataku akan bertambah. Heh

aYuNi said...

oho~ ayu pun tetbe rasa nak meraung.yela,nak gak diberi perhatian, ni tidak adem memberi perhatian kat org laen..huhu~

* lutut goyang tiap kali nak drive skang..huhu

lynn-the gudigudigurl said...

ain nia:
hu3. betu. mana2 sekarang pon bleh jadi eksiden. even dalam mall atas eskulator! =(

lynn-the gudigudigurl said...

tieha:
alfatihah~
hati-hati ya..

lynn-the gudigudigurl said...

schult:
jom la. sekejap pon jadi lah. hahaha

lynn-the gudigudigurl said...

zue:
hermmm. dua terbunuh. dlm paper. still gamam+terkejut dengan berita tuh. rasa2 mcm nak elak je pergi mall. =(

lynn-the gudigudigurl said...

Aida Manap:
betul tu kak. kao tak ade apa nak dicari jangan melintas depan mall.
heheh

lynn-the gudigudigurl said...

ayuni:
huhuhu
lutut goyang tak pe.
jangan kereta goyang skali. yang tu parah tuh

KIDbrush said...

Haku x bleh bygkan taim "melepas @ melabur" keta langgar uhhhhhh.... tragis! x dan cebokkkkkkkk