Friday, December 11, 2009

Psst..ini rahsia....

Passttt: Ini rahsia antara kita-kita je tau. Tolong jangan bagitau famili aku terutama sekali si Lan. nanti mati kena bebel 40 tahun tak henti-henti.

Semalam kan...masa aku drive aku tak turunkan handbrake. sampai Shell nak isi minyak dan nak tarik handbrake..aiyorrrrkk baru sedar handbrake dah sedia terangkat pon dan terbau hangit sikit. takut..takut..takut..takut..takut...takut..

Aku dah cuak gila. keta tak rosak kot kan?? korang tolong jawabkan weh. aku tak tahu. wawawawa. kalo aku msg tanya Lan konpem terkantoi.

err..korang jangan bagitau diorang ek.

p/s: selamat pengantin baru selama-lamanya kepada saudara Ahmad Syahril

14 comments:

s.c.h.u.l.t said...

tak bagitau tp klo diorg terbaca in belog how?

ni penah jadi kat saya. HAHA

cacen86 said...

hahha..penah jgak terjadi...hangit semacam..seb bek abah perasan...hahaha..ilang ingatan kejap...tp,tkpe..pglmn..pastuh,tros akan igt smp bile2

KIDbrush said...

Ilek sis. Kecik pnya hal.. smua penah terrrr buat. Lupa lepas handbrake x pa, jgn lupa tarik handbrake. P shoping hade kat parking lot.... balik shoping nuhhh haa kat bawah dh hempap 8 budak lg naya uuuuuuuuu!!!

Ahmad Syahril said...

hurmm... nasib baik hangit je... sbnrnya bleh tbakar brek kalo lama2... tapi disebabkan tak tbakar... takpe laa... pi check kat wokshop sbb takut brek haus... nanti depa bg brek minum air.. hehehe...

sbnrnya hndbreak tu tak tarik betul2 tu... kalo tarik betul2 mmg tak jalan punya kete tu... so pgajaran 1... make sure tarik hndbreak betul2... lesson no 2... jgn ulang ksalahan yg sama... hehehe...

p/s: tetiba je merah muka... pepun.. thnks... doakan agar rumahtangga kami bahagia selama2nya...

greenhall said...

haha. normal ah! hampir semua org penah jadi mcm tu..
btl kata syahril td. bawak g workshop je. xda pape sgt pun.. plg kuat pun,dia haus je.

aYuNi said...

perkara biasa 2 lynn.. ayu pun kne masa 1st time bawa owh.. tp yg ayu heran lynn xperasaan..lame tuh xtrn handbreak..hehe~ xpela.. xda nye rosak..hehe~ dun wory eh..:)

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

oh! xtau~

;)

membantukah..?


aahahaahaaa..

;D

lynn-the gudigudigurl said...

schult:
tak pe. diorang tak pernah tahu kewujudan blog ni
+). pastu tak jadi ape kan kat keta???

lynn-the gudigudigurl said...

cacen86:
huhhuhu. memang pastu terus ikut peraturan JPJ terus, step by step sebelum memulakan perjalanan. ahahahaha

lynn-the gudigudigurl said...

KIdBrush:
haha. tengah rilex la ni sebab sorang pon taktau =)

lynn-the gudigudigurl said...

Ahmad Syahril:
alahai. tang nak pegi workshop tu malas tu =(

semoga bahagia selama-lamanya =)

lynn-the gudigudigurl said...

greenhall:
sebab abang aku lagi skema dari JPJ tuh yang risau tuh =(

lynn-the gudigudigurl said...

ayuni:
hahaha, drive sambil berangan. mane nak sedar. pulak tu maintain 60 km/j caner nak perasan??? ahaks

lynn-the gudigudigurl said...

tieha:
membantu cik. membantu.