Monday, November 23, 2009

Apa maknanya ni? cinta? simpati?

Lets all the pics do the talking











Credit




Kalau benar ini cinta, aku respect pasangannya..
lelaki, apa kata kamu?

17 comments:

Aida Manap said...

yepp..love can be blind walaupun saya terpaksa mengaku yang saya tak sanggup nak jadi seperti lelaki itu...kalau tak silap, she's now pregnant lagi, eventho doctor kata very harmful for her..kalau tak silapla....

lynn-the gudigudigurl said...

aida manap:
lelaki tu memang tabah
perempuan tu pula untung sangat2 having him.

aYuNi said...

lynn macam penah baca dalam paper la pasal wanita ni ke org len.. xsure la pulak.. tp lelaki 2 sgt2 baik terhadap isteri krn boleh menerima isteri seadanya.. dan isteri sgt2 mulia dan besar pengorbanannye coz sggp korban nyawa nak dptkan anak dan pregnant walo perut lagi besar dr badan sndiri..

s.c.h.u.l.t said...

kan? love is unique in it's own way. :)

kalau ini cinta. lelaki itu sangat bagus orangnya :D

lynn-the gudigudigurl said...

ayuni:
yup
pernah ada paper/magazine pernh publish kisah diorang. ni pon cilok dr tagged.
huhuu mereke berdua sungguh tabah

touching huhu

lynn-the gudigudigurl said...

schult:
sedangkan sempurna dua kaki dua tangan (im not saying im perfect huhuhu) pon berlambak yg curang mencurangi..tetapi mereka?
judge sendiri!

Ahmad Syahril said...

sbb ramai yg perasan diri mereka sempurna... maka sentiasa nampak kecacatan org lain... maka berlaku laa curang mencurangi...

padahal... tak sempurna mana pon... sempurna pada zahir... tapi batin cacat teruk... especially pada otak dan hati...

maka... ubatnya cuma 1... kembali kpd Allah... kenal Allah sungguh2... sy berani potong kepala sndiri... sapa yg betul2 kenal Allah... gerenti takkan berani wat dosa lagi...

p/s:kagum ngn depa yg tau msyukuri nikmat Tuhan...

Ahmad Syahril said...

sbb ramai yg perasan diri mereka sempurna... maka sentiasa nampak kecacatan org lain... maka berlaku laa curang mencurangi...

padahal... tak sempurna mana pon... sempurna pada zahir... tapi batin cacat teruk... especially pada otak dan hati...

maka... ubatnya cuma 1... kembali kpd Allah... kenal Allah sungguh2... sy berani potong kepala sndiri... sapa yg betul2 kenal Allah... gerenti takkan berani wat dosa lagi...

p/s:kagum ngn depa yg tau msyukuri nikmat Tuhan...

shairoh mohamad said...

tabik spring la kat lelaki 2, so itulah maknanya cinta itu buta

s.c.h.u.l.t said...

kan kan? *sekali lagi nak komen* HAHA

entahlah. kadang2 hati manusia ni susah nak diduga. :D

bukan kadang2..SELALUNYA :)

azam aziz said...

Post nie membuktikan tak semua lelaki kat dunia nie kejam n jahat...n so on..
lelaki tetap human being...
ada hati n perasaan..
Cayalah lynn.. :)

lynn-the gudigudigurl said...

ahmad syahril:
saya rasa saya tidak betul2 mengenal Allah lagi sebb selalu terleka..buat dosa.

huhuhu

lynn-the gudigudigurl said...

shairoh muhamad:
huhuhu
kalo betul itu cinta, cinta itu tak buta kot =)

lynn-the gudigudigurl said...

schult:
hahha betul itu syud!

lynn-the gudigudigurl said...

azam:
kalo lelaki tu kamu azam?
sanggup?

greenhall50 said...

diabenarbenarcinta

lynn-the gudigudigurl said...

greenhall50:
yerlah..mungkin benar ini cinta =)