Thursday, November 26, 2009

Tahun ni tak buat korban.

Raya korban tahun ni tak buat korban.tahun lepas pon.
Tapi harapkan tak ramai orang hantar daging lembu korban sebab tak sanggup nak tengok/bau lauk daging tiap-tiap hari. muak.
Tahun ni dah tiga tahun sy tak sentuh langsung daging gara-gara muak melampau dengan daging korban. rugi kan T___T




abah the rock, lynn thegudigudi, ma the gorjes, aus the notty, umairah the supernotty, sista the ugly (hakhakhak, dia taktau aku ader blog yeahh!!)
**Lan the beast, Yan the cranky is not in the pic.


Okeylah, kami sekeluarga mengucapkan Selamat Menyambut Aidiladha dan Maaf Zahir dan Batin.

Terutama kepada yang membaca blog ini yang dekat dengan saya yang semestinya saya banyak berdosa dengan anda. ahaks.( kutuk-mengutuk, pangkah-memangkah, ejek-mengejek dah jadi azali dalam fesbuk mahupun realiti. aku dah maafkan dosa korang walaupun aku tau korang pasti buat lagi)


Para blogger juga,terima kasih menjadi rakan maya saya. even tak kenal, even tak pernah bertegur sapa. .i luv dis relationship, indeed!

Tak lupa juga sesapa yang pernah menegur/chat dengan saya secara personal di blog ini. sori kalau terkasar bicara sehingga terguris hati =P

Assalamualaikum =)


p/s: again!!!!saya terpublish entry tak siap serta terdelete previous post. my pleasure ..hahaha

4 comments:

Aida Manap said...

penat ai godek-godek, rupanya memang itu entry awak ye?
Selamat hari Raya Aidiladha...

Ahmad Syahril said...

selamat hari raya aidul adha... moga pengertian pengorbanan itu dapat dihayati dan diaplikasi dlm hidup kita para muslimin muslimat sebelum kita menutup mata...

p/s:peace no war... :)

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

camat ari rye~

lynn-the gudigudigurl said...

Aida Manap:
Ahmad Syahril:
Tieha:
semoga aidiladha kali ini memberi seribu pengertian
bye
salam aidiladha