Tuesday, November 17, 2009

Kadang-kala, aku rasa aku dah bersedia, malah tak sabar














......menghadapi karenah anak murid berbanding berada di situasi sekarang.Ughhhhhhhhhhh i hate exam! I hate exam! i hate exam! i hate exam!!!!



Teringat kenangan mengusik kalbu (ahaha) exam terburuk aku, paper Add Math masa SPM. Aku jawab sambil menangis! Yea menangis sambil tekan-tekan kalkulator jawab soalan yang tak terduga itu.. memang beri kesan gila dlm hidup aku. Lepas exam Add Math, aku fobia dengan Add Math dan diam-diam aku tolak tawaran matrik sebab tak sanggup belajar math dan apa saja yang relate dengan math (aku dapat sains hayat btw, cehh musnah harapan mau jadi doktor. ehehe) (gila melampau kan?).



ok off topic

Aku tak tahulah entah ape dosa aku ngan orang kali ni. Aku study bagai nak rak, hafal point bagai nak gilerr bila dapat kertas soalan dan soalan pulak tu sejibik sama dengan spot aku boleh lupa dengan sewenang-wenangnya point2 itu. Penat aku tak tido, penat aku puasa tenet (heheh, i did it). penat tergolek-golek menghafal tapi tak berbaloi!
Emm kenapa ya?
Janganla kata ini petanda menopause =(

Aku penat. siyes.
Cepat lah masa..........

10 comments:

eyena said...

waa aku pon tak sabar nak jadi cikgu nih..

hee o kamu tumpu perhatian baca bismillah byk2 leh masuk aih apa yg dibaca,,ececee bagi tips lak..heee

aYuNi said...

hoho~ jadi ckgu tensen dgn student lak.. neh okei lagi tensen dgn buku...hehehe~ xpe2.. sabar eh lynn... sket lagi...haha~

zue anak sudin said...

wah, dpt sains hayat! bestnye... sy lak nak sains hayat, dpt fizikal. frust je..-_-' teros kua matrik! huhu..

maybe sbb terlalu struggle kot. pastu, tak tido lak. kalo kite study sambil stress, takkan masuk pun ape yg kite study.

sabar je la..ade la tu hikmah di sebalik sume neh~ =)

s.c.h.u.l.t said...

sabar2. ini semua cobaan. dugaan. :D

4.z.L.i.N.4 said...

lynn, klu nk cari 2hd english novels tgk kt link dlm blog na..
byk gk ade.
na pn pnh beli ngn dorg..
most of my books beli 2hnd jer..
hehehe kt online shop

lynn-the gudigudigurl said...

eyena:
dah baca bismillah kot?
huhu

lynn-the gudigudigurl said...

ayuni:
manusia mane penah puas.
bila dah ok, tenang..baca balik entry
baru terpikir...ouhhh tak baiknyaaa aku....selalu tak menghargai apa yang adda. huhuhu

lynn-the gudigudigurl said...

zue anak sudin:
mungkin..
study dengan stress.
satu ape pon tak dapat
pengajaran!!!

lynn-the gudigudigurl said...

schult:
tengah bersabar ni..harap2 result tak teruk sangat

lynn-the gudigudigurl said...

na:
oh naa.
will check...will!!!
tapi bukan sekarang. balance account langsung tak mengizinkan!