Thursday, April 9, 2009

Aku Baru Tau lah..

Halamak aku ni ketinggalan sungguh. Depa dok sibuk cerita Kabinet Baru Najib pon aku tatau pape.Blame it on my works-sampai tak de masa nak baca paper. But thanks to our technology. Terus aku google cari Kabinet Baru Najib. Hoh! Banyak perubahan rupanya. Patutlah bising sana-sini. Seperti biasa aku mengambil dasar berkecuali dan memegang prinsip kita tunggu dan lihat saja.
Ye rakan-rakan dalam arena pendidikan, cikgu-cikgu, murid-murid, sematkan di minda menteri kita sekarang Tan Sri Muhyiddin Yassin. Jangan tersasul sebut nama menteri lain. ingat tuh..hohoho

neway let's welcome our new PM. the beginning of Najib's era.
Doa rakyat Malaysia untuk kamu!
P/S: Aku terpaksa tambah label politic untuk entry khas ini. Aku tak suka politik. tapi ini bukan politik propaganda/murahan oke! i juz love being Malaysian!

6 comments:

4.z.L.i.N.4 said...

politic best..to be learned la.
not to be joined i guess..
coz i think its so dirty..corruptions sana sini..
here, we've learned Premiership (ADS509)
subjek yg for me sgt menarik..
coz we learned bout all the PM's and the dirty political world..huhu
td bru discuss psl transition of pwr btw pak lah n najib

::cHeNta_tiEha:: said...

cool kn..??
but i hate poltics..
huhuuu..

lynn-the gudigudigurl said...

naa :
politic best to be learned
not to be joined
setuju sangat

ADS509 sound best subject tu

lynn-the gudigudigurl said...

chenta_tiEha :
i hate politics too
so annoying!

cahayaqaseh said...

akak pun suka ambil tahu ttg politik...
belajar politik pun akak suka...

lynn-the gudigudigurl said...

cahayaqaseh :
suka amik tahu pasal politik tapi to involve in
mintak hampun

=P