Saturday, April 18, 2009

It's Over, It's Over, It's Over!!



Aku mahu simpan kenangan yang indah-indah sahaja di SK Perpadua*n.. hehehe
Tapi soalnya ada ker yang tak indah?

My dear 4A student,
sebagaimana kamu sedih nak berpisah ngan cikgu, macam tu lah yang cikgu rasa.
ececececehhh..
ketahuilah kamu semua yang cikgu sanggup bangun tengah-tengah malam nak siapkan cendera mata ni kat kamu? oh ngungkit pulak~




for boys




for girls


Aku dan rumet dan print siap-siap muka kitorang kat bookmark tu. dengan alasan diorang tak lupakan cikgu diorang ni serta memang sikap kami berdua ni gila glam. kahkahkah


Alkisah pasal cenderamata ni, aku dan rumet pilih pendekatan paling selamat-buat bookmark muka sendiri ditambah hadiah iringan- ni dah berjaya buat budak happy kan main..hohoho. eh ada lagi..


untuk student cemerlang sahaja.Blockquote

Aku tau. setakat pencil ngan ruler BEN10, mak bapak diorang pon boleh beli. tapi ni lain. cikgu yang bagi. ader sentimental value tu. teringat aku zaman sekolah dulu, cikgu bagi candy sebijik pon rasa cam best giler. rasa cam nak frame pembalut candy tu pon ader-kalo mak aku tak mengamuk la hahaha..so begitu la situasinya sekarang. sekadar nak motivate budak-budak.

Okey.

Dah habis dah. dah boleh simpan balik name tag cikgu tu. hohoho.Happy? mestilah aku happy. at least untuk sebulan dua ni tapaya pikir nak buat lesson plan lagi.Tapi tipu la aku tak sedih. Sebenarnya aku dah sakit rindu ni. baru je sehari tak pergi sekolah aku dah rinduuuuu.


Hoih la..kan?




15 comments:

mie said...

wahh!!!
bagusnya guru ni..
sudikah menjadi guruku..
hahaaaa

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

hehehe..rindu plak tetbe kt anak muridku..haish!

bgus chekgu nie..
hehehee...
;D

lynn-the gudigudigurl said...

mie :
cikgu ini memang bagus kalo ditolak sedikit kenakalan yang hampir sama level ngan murid

hahaha

CiK AiDa said...

hehe..rindu ek??tak pe..esok jadi la cikgu btul2 pai pitam...no rehat2..komfem tyme tue rindu pun terubat~~

lynn-the gudigudigurl said...

chEnta_tiEha :
owhhh rindu kan..

tapi kan ader sorang cikgu tu sanggup spent RM30 per student ONLY for present..
ermmm kalo ader 44 student macam i ni?
ayorkkk

lynn-the gudigudigurl said...

Cik Aida :
ohh tym tu dah tak rase rindu kot
terus nak rasa resign terus jer kut
kihkih

♥miss zaza♥ said...

gile comeyyyyy!!!
nak hadah tok cemerlang saja tu satu
bleh?
yg barbie...
;P

♥miss zaza♥ said...

*hadiah

lynn-the gudigudigurl said...

miss zaza :
buleh
buleh
jadik student i
tapi yang cemerlang sajork

Aqilah said...

comel sekali... :)

lynn-the gudigudigurl said...

Aqilah :
comel la sebab anak murid saya pon comel
hiks

jeffry azizi jaafar said...

haha.cikgu, pindah ke sek mana pulak?

lynn-the gudigudigurl said...

jeffry azizi jaafar :
(ohh what a long name!)
tak pegi mana-mana lah
balik sambung blajar!

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

oh ye ke..??
giler byk org tu spent..haish!
botak la mcm tu..huhuu..
ank murid tieha pn 45 org..
xdaya la nk kasik 30 inggit sorang stu adiah..huhuu..blum jadik tcer btul kot..

hurm...plik..

lynn-the gudigudigurl said...

chENta_tiEha :
haah la
nasib baik murid tak demand
terima je kita bagi aper
=P