Friday, April 24, 2009

What If.....

What if you woke up and your life was perfect?
Errr....

juz like u're tuning from selebet-beret girl to damn gorgeous lady like Jessica Alba (aku suka dia tu pasal aku kata dia cantik =P)







holding celebs or datins designer bag. ori lah wei. fake punya tak main yah!!!







kad kedit sepah-sepah



juga drive memandu jentera ini *drooling*




lagi...punya karier gempak gilak








dan....paling penting a husband. not just a husband but a Armani-good looking husband.hohoho




Okeh..sekian cerita merepek hari ini. hahha. aku tengah bosan giler. okey itu semua adalah hak milik watak Lexi Smart dalam novel ini. aku tumpang berangan sajork


im just finished Remember Me by Sophie Kinsella (read : aku dah ulang 3 kali )..bosan lah. tapi kalo betul-betul jadi kat aku tak apa lah..aku redha..hahahha

P/S: Aku bukan manusia materialistik lahhh.

4 comments:

Princess Liyana said...

pst..Jessica Alba memang cantik;)hehe ok je mmg patut wanita jadi materialistik..huhu tp yg sedang2 aja kan?asal cukup..huhu

jeffry azizi jaafar said...

saya rasa akan perfect bila drive sebijik merc atau ferrari sambil org2 sekeliling usha dan kata "gila hebat mamat tuh"..haha..

lynn-the gudigudigurl said...

Princess Liyana :
sedang-sedang saja ya..

jeffry :
kalo keta pinjam pun rasa hebat jugak kah?
=P

s.c.h.u.l.t said...

best ek?

oh mahu baca!

*sabarlah jiwaa..exam2~~*