Sunday, April 26, 2009

Kami Memang Jaguh Kampung!

Awal pagi tadi aku dikejutkan dengan panggilan telefon
"Wehh, budak IPBA ajak friendly match futsal"
"Wahhh..bilaaaa?"
"Sekaranglah..cepat siap. before 10 tau kat Extreme Park."
Okey. Antara excited dan kelam-kabut. Cepat-cepat tukar baju. Eh baju kedut lah! Buka balik baju pastu iron baju ngan tudung dulu. (hahah sempat lagi tu). kalo baju kedut tak de mood nak main. Nanti kalah. Cheh!
Sampai extreme park diorang dah tunggu. salam2 semua terus main. Ehem. Kalo main ngan Geng Kampung Sebelah, apesal kitorang terer ek? Hahaha. tak pernah main sesopan tadi. semuanya kontrol perangai =P Tapi diorang memang power lah. selama ni kitorang main, asyik kitorang je menang (riak dan takbur tuh). hahaha before dis kitorang main suka-suka jer.gelak.jatuh.gelak.jatuh.gelak lagi tapi tadi main tak seronok langsung. serius jer. sudahnya kitorang kalah 15-4 okey!!
Fakta/Alasan kalah teruk tadi adalah disebabkan :
  • kitorang semua monyok tak dapat makan pagi. hahaha diorang tak tau ke kitorang ni tak cergas kalo tak dapat makan?fakta perut kami pukul 9 pagi mesti kena isi perut!!!
  • tak suka main pagi-pagi. selama ni kan main malam jer. terkejut tengok matahari pagi.
  • pagi-pagi tak de mamat-mamat ensem. tak de sumber inspirasi-Moksyok bagi alasan baik punya LOL
  • boys tak datang sokong. kitorang tak boleh main kalo boys tak datang support. hahahaha
  • Main tadi guna bola extreme park.tak suka. kitorang dah biasa ngan bola cap Nike pinjam boys punya =P
  • Tadi pakai baju seragam. kitorang masing-masing dah ada baju bertuah. tapi tadi tak dapat pakai.hikhik
Alasan...Alasan..Alasan.hahahaha
Tapi tak pe malam esok main lagi. Yay. Dah booking untuk 2 hours. kali ini menentang Geng Kampung Sebelah. mesti kitorang menang sebab kitorang kan jaguh kampung je..hohohoho

12 comments:

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

ohooo..tapetape.. betul la tu alsan tu..muaaahahhahahahaaa...

tieha main ari selasa nie..ehehee... suke futsal!

;D

diLa said...

hahaha..
taleh blah..
tp laki laki kacak memg pemangkin yg paling bagos utk kite wanita wanita comel.
ahakx~
=P

lynn-the gudigudigurl said...

chEnta-tiEha :
tak suka sangat futsal pon..
tapi seronok tengok dorang main
macam2 pesen

lynn-the gudigudigurl said...

diLa:
tu lah kan..
nak lebih2 kata gatal plaks
tapi kalo boys usya awek cun tak pe plak
hahaha

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

ehehheee..
kn..???
mmg byk ragam..lawak gile..

;DD

cybernetics mind said...

emmm...tu laaa
baju tk gosok betul
tu pasal tk leh score gol
tak pon lupa pakai lipstick...wakakaka

Carol-fcp said...

pergh..mesti fun punyer...carol xpenah memain cm 2..sbb carol ni jenis xcmpur org...
=P

lynn-the gudigudigurl said...

chEnta_tiEha :
malam ni ada jer aksi sepak gol sendiri
=P

lynn-the gudigudigurl said...

cybernatics mind :
eh camner boleh tau ni
lupa pakai lipstic
haa.. kan dah tak boleh score
=P

lynn-the gudigudigurl said...

Carol-fc :
cuba lah carol
memang fun
bak-nak kalo tak reti main
lagi seronok

kalo reti sangat tak bes,
nanti asyik nak main kasar jer

Boleh pulak?

SHAIKH said...

wow..aktif..bgs2..la pom2 boy x dtg ke..huhuhu;D

lynn-the gudigudigurl said...

shaikh:
tu lah..
pom2 boy pon sibuk kat gelanggang gak