Sunday, April 19, 2009

Lets Call It...A Great Weekend!

Wahh lamer giler rasanya tak holiday ngan besties. Kononnya every sem kena spent time/money pergi holiday. Tapi sem ni tak sempat pegi mana-mana since sangat lah sibuk dengan asenmen serta tak de tarikh baikk punya. Betul la sem sungguh tough-pergi JJ ngan IP pon boleh kira!!


Since Isnin ni Perak cuti, we had extra weekend. My classmate dah planned nak ke sana ke sini. aku tak kesah je pon pegi maner. tak pegi maner2 pon tak ape je sebab operasi kemas bilik tak siap-siap(macam mana nak siap, mulanya pon blom.. hohoho) We all dah tatau dah nak redah mana lagi kat Perak ni, rasanya semua tempat besh dah pergi. akhirnya dek tak ada idea sangat nak pegi mana-mana tapi still gigih nak pergi holiday we all pergi Bukit Merah Lake Town- 2nd time for me! hermmmmmmm...


Disebabkan dah penah pegi, kadar keterujaan tu rendah la sikit. rasa cm nak ngelat tak nak pergi pon ada hihihi. tapi aku tak la sekejam tu. dah plan kan. aku kan spesis manusia yang tak suka hampakan orang LOL.

Lets the pictures do da talking yah. moi penat. ceh macam ler i drive all the way dari ipoh ke Taiping. pic tak byk pon..







meet us!


Mr.Button the clown.cuba teka mana satu yang baju belang pink atau hitam hahaha



oppss...bes pic of the day mesti ade..

exclusive!


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*

tak senonoh =P

7 comments:

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

hee..wah best!oh pic last mmg xsnnoh..
haish!

lynn-the gudigudigurl said...

chEnta_tiEha :
best !
ha konon artistik sangat la tuh

4.z.L.i.N.4 said...

waaaa beshhnyeee ade weekend..
jeles2....

lynn-the gudigudigurl said...

naa :
best la kut
huhuhu

CiK AiDa said...

anda di tag!!lalala~

mie said...

wahh!!!
best tu....
pic last mmg meletop...
try la hanto kat paper...
sure jd pic of the year...
hahaaaaa

lynn-the gudigudigurl said...

cik AiDa :
Okeh, akan dibuat nanti

mie :
nanti la nak anta kat paper
musti jadik head line tuh
hohoho