Monday, April 27, 2009

:(

Hidup aku miserable sangat ni...

=(

My mom masih demam
Dah dekat seminggu
Doc cakap bukan denggi, cuma demam biasa.
Alhamdulillah.
Tapi kenapa lama sangat?

Setiap saat hati aku di rumah
cemas, risau dan tertanya-tanya.
Minta dijauhkan dengan perkara yang buruk-buruk..

Mungkin kamu boleh rasa apa yang aku rasa kan
Sebagaimana penting ibu dalam hidup dalam hidup kamu
Begitulah aku rasa kini.

Doakan kesihatan ibu bapa kita readers.....

14 comments:

diLa said...

yup! yup!
sgt stuju..
semoge ibu kamu cepat sembuh ya..
aminnn..;)

lynn-the gudigudigurl said...

diLa:
semoga my mom cepat sembuh
amin
thanx

cybernetics mind said...

Emmm...kalo dah lama demam tu tk leh anggap demam biasa...cuba mintak Dr buat blood test.

Boleh baca entri ni http://akupunyalife.blogspot.com/2009/04/get-well-soonabah.html

....sekadar utk kongsi pengalaman

:: kay dora :: said...

lynn... sabar ye... huhuuuu akak pun rindu kat mak akak yg jauh di pahang... setiap kali selepas solat, jangan henti utk panjatkan doa buat mereka okay... moga mereka sentiasa berada di bawah lindungan Ilahi.

sabar ok...

lynn-the gudigudigurl said...

CM :
sebenarnya baca N3 tu lah yang sy bloghopping tu ur blog
Dah buat blood test
2 kali buat
Doc kata tak ada denggi cuma demam biasa

Mungkin cuaca panas sekrang.
Agaknya lah.

lynn-the gudigudigurl said...

Sis Kay :
Insya Allah semuanya selamat
Famili akak kat Pahang?

mie said...

harap2...
ibu cepat sembuh...

:: kay dora :: said...

ha a, akak asal dari pekan, pahang. merantau ke kedah dan perlis coz bertemu dengan orang jitra, kedah.. rasanya sampai pencen la bermastautin di kedah ni.

lynn-the gudigudigurl said...

mie :
semoga my mom cepat sembuh juga...

lynn-the gudigudigurl said...

Sis Kay :
oh yeke..
orang pekan rupanya
=P
pahang tu sebenarnya dah dekat sangat ngan umah famili
rumah sempadan phg + trg

eyena said...

ahaii semoga ur mom dah sembuh sekarang ni...

violet said...

yea..
betul..
ibu bapa sangat penting dalam hidup kt...=)

moge2 ibu awk cepat sembuh ea..=)

lynn-the gudigudigurl said...

eyena :
demam dah beransur pulih..
tapi batuk teruk sangat
doc kata,
selagi batuk tak baik selagi tu badana akan lemah

hmmm..
semoga ma cepat baik

lynn-the gudigudigurl said...

violet :
hmmm..terima kasih
itu lah doa sy setiap masa
semoga ma cepat baik